Извештај са 9. међународног сајма виртуелних предузећа 26.4.-28.4.2023. године одржаног у Пироту

Сајам је одржан у   „Хали спортова“ Пирот .Регистарција ученика је извршена у среду 26.04.2023. године. Међународни сајам је организовала Заједница економских школа, Министарсто просвете,науке и технолошког развоја Р. Србије и Економска школа Пирот.На сајму је учествовало 23 ВПД. Економско –трговинску  школу  Краљево представљало је ВПД „Атлас“ д.о.о и професори Мирјана Панић и Драгана Барлов и ученици Јована Рајковић, Лена Себић и Иван Стојановић.

            Сајам је трајао три дана. Представили смо наше ВПД „Атлас“ д.о.о које се бави прометом канцеларијским материјалом и пружањем књиговодствених услуга.На сајму смо презентовали наше ВПД са каталогом, флајерима, визит картицама и наградном игром. Докуметација која је коришћена је : фактура, спецификација готовинских уплата, спецификација издатих рачуна,поруџбина , налог за уплату и спецификација продате робе.Штанд је био украшен постером и логом нашег ВПД и.Наше предузеће је оставрило готовински промет од 4.865.167,00  динара што је представљало  282 трансакције са физичким лицима. Наш штанд је био изузетно посећен.Каталог  и остали рекламни материјал је био запажен . Наше  ВПД  је презентовао Иван Стојановић.

            Ученици су имали огранизовано  дружење , а наставници организовану посету културно-историјским споменицима града Пирот. За професоре је  27.4.2023. одржан округли сто „ Будућност сајма ВПД“  у Економско Трговинској школи Пирот .

            Свечаном затварању сајма присуствовали су предатвници Заједнице економских школа и  подељене су  захвалнице учесницима сајма. Изузетно добро огранизоцан сајам и изузетни домаћини су били организатори из Економско Трговинскe школе Пирот.

                                                                                                                        Мирјана Панић

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.