Искуства наших ученика

Ученик наше школе Андрија Николић- 3/3 се налази од 1. до 7.марта у руском граду Сочију где се одржава светски омладински фестивал на коме учествује око 20000 младих из целог света узраста од 14. до 35.године. Култура, уметност, спорт, политика, бизнис, наука су само неке области у којима ће учесници фестивала моћи да размењују своја искуства и знања.
Преносимо Вам Андријине утиске !
Сочи, познат је као једно од најпознатијих приморских одмаралишта у Русији, смештен је дуж обале Црног мора, у граду су се 2014. године одржале и зимске олимпијске игре, ове године 2024. се одржао и “Светски фестивал омладине” који је највећи фестивал на свету који се одржао у човечанству, на сваке 4 године се фестивал одржава као и олимпијске игре, на фестивалу су доступне многе свефера занимања од спорта до дипломатији, ја сам изабрао спорт, током фестивала се праве пројекте везани за област коју сте изаберете, мој тим 31 тренутно развија нови патент ( машину ), за брже регенерисање тела после тешких тренинга, сутра 5.03.2024. настављамо пројекат где треба да одредимо који материјал ће се користити, цена производње ( процењује се између 300 000 евра до 800 000 евра ), још много тога што не смем да откријем. Многе познате личности долазе на фестивал, данас 4.03.2024. су били Димитри Медведев, Миријам Захарова и многи друге познате личности. Фестивал је отворио председник Русије Владимир Владимирович Путин.
Свако јутро у пола 8 има олимпијско загревање, и сваки дан од пола 8 до 22 часа увече је попуњен са разним активностима.
Велики поздрав за Економско- трговинску школу Краљево из Сочија

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.